Hoofdinhoud

ONZICHTBAAR
RAFFINEMENTPersoonlijke, emotionele en onvergetelijke parfums brengen je in vervoering en hebben een blijvende impact.

Armani parfums zijn geïnspireerd door dezelfde kwaliteit als de Armani modecollecties: essentieel maar complex.

DE ICONS

De Armani parfumcollectie omvat verschillende geuren die parfumiconen zijn geworden. De kenmerkende collecties - SÌ en MY WAY voor haar, ACQUA DI GIÒ en CODE voor hem - zijn tijdloze extensies van het merk Armani geworden, synoniem voor elegantie, eenvoud en sensualiteit.

DE FRISSE GEUR
VAN DE ZEE

De parfumlijn ACQUA DI GIÒ nodigt de wereld uit om Pantelleria te ervaren, een wild en rotsachtig eiland verwarmd door de zon en badend in de oceaan. De geur is fris en diep, met toetsen van ceder en bergamot, die altijd doen denken aan een duik in zee.

ONTDEK DE ACQUA DI GIÒ PARFUMS

DE EIGENTIJDSE CODE MAN

Regé-Jean Page, die de tijdloosheid en elegantie van Armani perfect belichaamt, is het nieuwe gezicht van ARMANI CODE. Regé-Jean Page neemt rollen aan die een genuanceerde, weloverwogen interpretatie bieden van wat het is om een man te zijn en belichaamt de moderne mannelijkheid van ARMANI CODE PARFUM.

ONTDEK DE ARMANI CODE PARFUMS

TRY THE NEW ARMANI CODE PARFUM

ARMANI CODE PARFUM reinvents the timeless woody essence of ARMANI CODE and infusing it with a modern blend of Iris notes.
Receive a free sample along with your order.
If you like the fragrance, keep the bottle. If you change your mind, return the unopened box.

PROBEER DE NIEUWE ARMANI CODE PARFUM

ARMANI CODE PARFUM vindt de tijdloze houtachtige essentie van ARMANI CODE opnieuw uit en vermengt deze met een moderne mix van irisnoten.
Ontvang een gratis monster bij uw bestelling.
Als de geur u bevalt, houdt u het flesje. Als u zich bedenkt, retourneert u de ongeopende doos.

VOOR MENSEN DIE OPEN STAAN

Voor dappere vrouwen, voor de vrouw met de avontuurlijke geest, voor de vrouw die alles wat de wereld te bieden heeft wil ervaren, heeft Armani Sì ontwikkeld. Dit is een parfum voor de vrouw die « SÌ », zegt, ja tegen het leven.

ONTDEK DE SÌ PARFUMS